Viktig info/ Kontakt oss

OEM og ettermarkedsdeler til de fleste maskiner. Reservedeler til lav pris - høy kvalitet! Mange reservedeler leveres innen 24 timer.

 

OEM og ettermarkedsdeler

Vi er en norsk nettbutikk med beliggenhet i Norge. Vi selger OEM og ettermarkedsdeler til offentlige etater og registrerte foretak i Norge, Svalbard, Jan Mayen og Island. Du må derfor ha et gyldig organisasjonsnummer for å kunne handle hos oss.

Overhalte deler tilbys også når det er mulig. Vårt mål er å levere deler av høy kvalitet, til en lavest mulig pris. Alle priser oppgis ekskl mva.

Vi har mange deler på eget lager, og på eksterne lager har vi tilgang til over 50 000 000 delenummer. Deler som er på eksterne lager kan vi ha for levering neste virkedag, ved express levering. Dette ved bekreftet bestilling innen kl 14 på en virkedag. Ellers normalt 3-5 virkedager.  Beregn ekstra fremsendingstid fra ultimo november og ut året pga. stor aktivitet i pakkemarkedet.

Prøv oss- du sparer penger!

Kontakt oss via e-post!

For å sikre korrekt informasjonsflyt, ber vi om at alle forespørsler, samt bestillinger av deler som ikke ligger i nettbutikken, blir sendt oss pr e-post: deler@reservedeler123.no

Ved deleforespørsel trenger vi din kontakt info og foretaksnavn eller organisasjonsnummer. Send oss navn, typebetegnelse, årsmodell og serienummer på maskinen, samt delenummer og antall. Ta gjerne bilde av maskin skiltet og legg ved forespørselen. NB! ta helst bildet i lav oppløsning. 

Vi kommer så tilbake til deg med et tilbud og antatt leveringstid.

e-post til: deler@reservedeler123.no

Haster det?

Send forespørsel som beskrevet over. Ring oss mellom kl 1000- 1400 hverdager på tlf. 9176 8899. Legg igjen en beskjed om hva det gjelder hvis du ikke får svar, så ringer vi deg tilbake. Du kan også sende SMS til dette nummer. Se for øvrig express levering for ytterligere info.

Bestillinger, faktura, betalingsløsninger

Alle deler som ligger på nettsiden bestilles herfra. Vår betalings leverandør, KLARNA, aksepterer kort eller kredittsalg. Du kan også velge direkte bankoverføring på betalingssiden.

Kunder som ikke kan, eller ønsker å bestille fra nettsiden, kan bestille via e-post eller telefon. Betaling gjøres da til vårt bankkontonummer som angitt under. Betalingen merkes med ordrenummer. 

Opplever du problemer med bestilling eller betaling på nettsiden, ta kontakt på e-post eller telefon. 

Alle bestillinger fra Svalbard, Jan Mayen og Island må gjøres på e-post: deler@reservedeler123.no

Kjøpsbetingelser

Våre kjøpsbetingelser finner du her : Kjøpsbetingelser

KONTAKT/ POSTADRESSE:
Flexteam AS
Ileveien 4, 1519 MOSS
Tel. 9176 8899 10-14 hverdager
Orgnr. 918984763mva
deler@reservedeler123.no
BANK:
BN Bank
Konto 9230 16 96703
IBAN NO6492301696703
SWIFT KBNONO22
TIL VÅRE LEVERANDØRER:
Send EHF faktura (918984763)
Ellers bilag som vedlegg på mail
til: flexteamas@ebilag.com
Kun 1 vedlegg pr mail, max 3MB