Personvernerklæring

1) Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.reservedeler123.no Norsk nettbutikk beliggende i Norge. Juridisk selskap er Flexteam AS orgnr 918984763.

2) Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi samler ikke inn personopplysninger utover navn, adresse, emailadresser, leveringsadresse, som er nødvendig for betjening av salget.

3) Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

4) Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi samler ikke inn opplysninger utover samme som i pkt 2. Opplysningene deles med KLARNA AS, som vår betalingleverandør.

5) Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetmessige årsaker.

6) Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi sender ingen opplysninger, utover som i pkt 4 til KLARNA AS.

Tilleggsinformasjon

7) Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen.

8) Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen.